„Pistolarul” din Breasta rămâne în arest

Ștefan Cosmin Vasile , „pistolarul” din Breasta rămâne în arest preventiv, potrivit hotărârii definitive date de Curtea de Apel Craiova, pe 26 februarie a.c.

Bărbatul a fost dat în judecată după ce a tras mai multe focuri de armă și a rănit un tânăr de 25 de ani în braț, apoi a fugit. Incidentul a avut loc în iulie 2018, pe bulevardul 1 Mai, din Craiova. Vasile a fost prins la vama Nădlac, când încerca să fugă din țară și a fost adus la Craiova, în arest.

Pe 26 februarie Curtea de Apel Craiova a respins contestația făcută de inculpat, cu privire la hotărârea de menținere a arestului preventiv din 21 februarie: „Respinge ca nefondată contestaţia formulată de inculpatul contestator Ştefan Vasile Cosmin împotriva încheierii din data de 21.02.2019 pronunţată de judecătorul de cameră preliminară din cadrul Tribunalului Dolj. În baza art. 275 alin. 2 C.p.p Obligă inculpatul contestator la plata sumei de 150 lei cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Pronunţată în Camera de Consiliu, 26.02.2019”, se arată în hotărârea instanței.


„Pistolarul” din Breasta este acuzat de tentativă de omor, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uzul de armă fără drept și tulburarea ordinii și liniștii publice. 

Bărbatul se află în arest preventiv de la sfârșitul lunii iulie a anului trecut, iar acum cazul este analizat în camera preliminară la Tribunalul Dolj.

În 3 minute poți să citești și alte știri: Românce celebre, la Biblioteca Aman!

VIDEO! Imagini tulburătoare: Accident mortal la Vanatori!

Aurel Gheorghiță:„Un medic celebru mi-a omorât tatăl!”

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *