Arestat după ce a intrat în casa unei femei pe care a încercat s-o violeze

Un bărbat, de 31 de ani, dintr-o comună vâlceană, a fost arestat de polițiști pentru că a intrat în casa unei femei pe care a încercat s-o violeze!

Un bărbat, în vârstă de 31 de ani, a fost reținut de polițiștii vâlceni după ce acesta a intrat peste o femeie în casă și ar fi obligat-o să întrețină relații intime cu el. Individul s-a speriat și a fugit când femeia a început să strige după ajutor.

Arestat pentru tentativă de viol

În fapt, la data de 11 martie a.c., polițiștii au fost sesizați de persoana vătămată cu privirea la faptul că, cu o ziînainte, a fost victima unei tentative de viol. Din verificări a reieșit că bărbatul de 31 de ani ar fi intrat fără drept în locuința femeii și ar fi încercat să o forțeze să întrețină relații sexuale, însă aceasta ar fi început să țipe, moment în care bărbatul s-ar fi speriat și ar fi fugit”. 

Polițiștii au înregistrat un dosar penal pentru tentativă de viol și violare de domiciliu, iar după mai multe investigații, la data de 16 martie a.c., persoana bănuită a fost depistată și reținută pentru 24 de ore”, potrivit IPJ Vâlcea.

Bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Bălcești, care a dispus arestarea acetuia pe 30 de zile.

 

Doljeancă prinsă beată la volan. http://bit.ly/2pqqAoB

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *