21.7 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Messi nu s-a ridicat la nivelul rivalului! Argentina, start slab la CM 2018!

Fără titlu mondial de pe vremea lui Diego Armando Maradona, Argentina a debutat în Grupa D la actuala Cupă Mondială cu Islanda, una dintre revelaţiile de acum doi ani, de la Euro!

Nordicii, aflați în premieră la o Cupă Mondială, au fost dominați încă din primele minute contra pumelor lui Messi. Argentinienii au avut prima ocazie în minutul 4, urmând ca islandezii să dea și ei replica în minutul 8, atunci când s-au aflat în situație de finalizare în două rânduri. Pumele au pus piciorul în prag, iar în minutul 19 au înscris, după o super execuție a lui Aguero. Nu a durat mult avantajul argentinienilor. Islandezii au scris istorie. Au înscris primul gol la un Campionat Mondial și au restabilit egalitatea pe tabelă. Până la finalul primei părți, argentinienii au dominat total jocul. În minutul 41 a fost o decizie controversată a arbitrului, care nu a acordat lovitură de al 11 metri pentru formația argentiniană. Prima repriză s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Repriza secundă a început cu Argentina în posesie. Pumele au năvălit peste nordici, iar în minutul 62 au primit o lovitură de la 11 metri, pe care Messi nu a reușit să o transforme în gol. Jocul s-a îndreptat doar într-o singură direcție până la final. Argentina a atacat în valuri, dar islandezii au reușit să le facă față eroic. Partida s-a încheiat 1-1, iar Islanda a produs prima surpriză de la Campionatul mondial 2018.

Programul CM 2018 pentru sâmbătă 16 iunie:
ora 19:00 Peru – Danemarca (Saransk), grupa C.
ora 22:00 Croația – Nigeria (Kalinigrad), grupa D.

Sursă foto: fifa.com
Citește și: Cangurii i-au chinuit serios pe francezi! 

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles