fbpx

Ariana Grande, în lacrimi: Am dureri atât de mari. Sunt devastată

Ariana Grande și-a anulat show-ul din Lexington, Kentucky, din cauza unei boli misterioase: sunt atât de supărată, le-a transmis ea fanilor.

Ariana și-a anunțat fanii încă de sâmbătă că nu se simte bine, că întâmpină dificultăți când respiră, pentru ca duminică să dezvăluie că se simte de zece ori mai rău și este nevoită să anuleze concertul, scrie profm.ro

Artista a povestit că o dor foarte tare gâtul și capul și că nu poate respira bine. Ea a adăugat că se luptă cu această afecțiune încă de luna trecută, după concertul din Londra. “Nu știu ce se întâmplă cu corpul meu, trebuie să găsesc un răspuns,”, a mărturisit ea. 

 Cântăreața de 26 ani a făcut anunțul trist pentru fani, pe Instagram Stories. Plângând, aceasta a spus: “Ok, deci m-am trezit simțindu-mă de zece ori mai rău, am dureri atât de mari. Nu știu ce se întâmplă, dar nu cred că voi putea cânta în seara asta, sunt atât de supărată, îmi pare atât de rău”.

“Evident că veți primi banii înapoi pe bilete, sunt efectiv devastată pentru că nu voi fi în seara asta cu voi’, le-a transmis admiratorilor ei. 

“Vă mulțumesc pentru înțelegere și vă transmit multă dragoste. Vă voi scrie imediat ce voi afla ce se întâmplă cu organismul meu”.

Barbra Streisand a reacționat imediat și i-a transmis că are tot suportul și dragostea ei. 

“Bea vitamina C, mânâncă miere Manuka și bineînțeles supă de pui!”, i-a recomandat starul.

Ultima oară, Ariana Grande a concertat vineri, la John Paul Jones Arena, în Charlottesville, Virginia.

În 3 minute poți să vezi și: Fumezi la volan? Ai grijă unde arunci chiștoacele

Măcelul pădurilor din Parcul Naţional Domogled Valea Cernei, subiect în serialul „Broken”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0