21.7 C
Craiova
vineri, aprilie 12, 2024

Arlauskis, făcut praf după meciul cu Farul: „Are teribilisme de genul ăsta”

Rotaru și Cârțu au renunțat la Pigliacelli. Acum, Lazar stă pe bancă și Arlauskis își face de cap în poartă!

Giedrius Arlauskis a comis un fault inexplicabil în propriul careu, iar acest lucru i-a făcut pe constănțeni să înscrie. A fost golul doi marcat de Farul, în meciul cu CS Universitatea. Chiar golul victoriei, ținând cont că duelul s-a terminat 2-1 pentru trupa lui Hagi.

Narcis Răducan, Bogdan Stelea și Andrei Cristea l-au criticat pe portarul lituanian al Universității Craiova: „Arlauskis are teribilisme de genul ăsta. A greșit, dar astfel de momente fac parte din arsenalul lui. Cine îl cunoaște știe. Arlauskis are astfel de ieșiri uneori. Știi ce cred? Dacă te pui în mintea lui, știi ce a vrut el să facă? L-a deranjat că l-a șicanat puțin adversarul și a vrut să intre în fața lui și să fie el faultat. Ceva de genul ăsta, să obțină un galben pentru adversar. O nebunie de genul ăsta! A fost efectiv ceva copilăresc. Sunt convins că și Eugen Neagoe își va da seama“, a spus Narcis Răducan, la emisiunea Fotbal Club.

Arlauskis, făcut praf după meciul cu Farul

Nu știu ce a fost în mintea lui Arlauskis (n.r. – râde). Când are contact cu atacantul, își dă seama și se aruncă, cade, ca să dea senzația că a fost faultat. Arlauskis are momente din astea… e mult prea efervescent în anumite situații. Mai ales când prinde mingea și încearcă să declanșeze un contraatac. Primul gol mi se pare luat ușor de Arlaukis. Mai bine închid colțul scurt, decât să mă alung pe colțul lung și să întind piciorul spre colțul scurt”, a explicat Bogdan Stelea, conform sursei citate.

Andrei Cristea a încercat să facă o glumă și să îl compare pe Arlauskis cu Rică Răducanu.Totuși, și fostul atacant l-a criticat pe portar: „Am impresia că îl revedem pe nea Rică Răducanu, la această fază! Glumesc! E de neînțeles ce a făcut Arlauskis. La 1-0, încerci să dai drumul la minge, nu să cauți să obții un fault. E clar că Arlauskis a făcut o greșeală foarte mare

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles