fbpx

Ascensiunea celui mai important fotbalist din lotul Craiovei!

Universitatea Craiova a devenit dependentă de fotbalistul ce încheia sezonul trecut cu ochii în lacrimi!

Valentin Mihăilă a ajuns cel mai important fotbalist din lotul Universității Craiova. Vocile pesimiste sau poate răutăcioase pot spune că regula U21 l-a ajutat pe tânărul mijlocaș să ajungă vital pentru trupa din Bănie, dar realitatea arată diferit.

Ajuns la vârsta de 19 ani, Mihăilă a adunat deja 39 de meciuri în tricoul Universității, a înscris de două ori și a dat 6 pase decisive. Tânărul mijlocaș a impresionat în repetare rânduri prin cursele de senzație din care cu greu a mai fost oprit. Mai nou, tot el este cel care execută loviturile libere la echipă și are libertatea de a șuta mult mai des. Site-ul de specialitate transfermarkt estimează valoarea lui Mihăilă la 800.000 de euro, dar în orice moment aceasta poate exploda.

Criticat de o parte a suporterilor în repetate rânduri de când a debutat, fotbalistul nu s-a descurajat și a continuat să lupte pentru visul lui și pentru culorile echipei pentru care joacă. Chiar în ultimul meci din sezonul trecut, Mihăilă a înscris în propria poartă și a fost la un pas să-și lase echipa în afara cupelor europene. La finalul meciului, puștiul Craiovei a rămas pe banca de rezerve, plângând în hohote. Greul a trecut, iar acum, el este greu de întrecut pe teren, la propriu.

După ce a adunat jocuri la echipele naționale U18 și U19 ale României, Mihăilă a fost convocat de Mirel Rădoi și la naționala U21, pentru duelurile cu Ucraina și Irlanda de Nord.

Mihăilă are concurență serioasă pe post: Nicușor Bancu, jucătorul pe care antrenorii l-au reprofilat. Se poate spune că a fost reprofilat pentru națională, dar atunci ar rămâne Vătăjelu, cel care are experiență și pe postul de aripă stânga. Dacă preferăm să strigăm în gura mare: „Regula U21 îl ține în echipă”, ei bine, Ștefan Baiaram poate juca pe același post și are 16 ani.

Valentin Mihăilă este titular incontestabil în echipa lui Pițurcă. Koljic nu are cine știe ce concurență fixă, dar Ivan îl poate înlocui oricând. Bărbuț nu mai este nici el sigur pe locul în primul 11. La mijlocul terenului, Craiova are 5 jucători care pot evolua oricând: Mateiu, Cicâldău, Qaka, Ivanov și Cosic. În apărare, aceeași situație, ba chiar mai complicată. 3 fundași stânga, 5 fundași centrali și 4 fundași dreapta. În poartă, chiar dacă este unul dintre favoriții tribunelor, Pigliacelli poate fi înlocuit oricând de Popescu, tânărul ce și-a făcut mereu treaba când s-a contat pe el.

Victor Pițurcă spune că în Academia Craiovei se găsesc greu jucători de mare valoare, în momentul de față, dar, cine știe? Dacă va săpa ceva mai adânc, poate va descoperi un nou Valentin Mihăilă.

În 3 minute poți să vezi și: Ce a făcut Alex Mitriță la primul antrenament după revenirea sub tricolor!

Pițurcă primește întăriri: „Va semna pe 4 ani”

Decizia lui Pițurcă o poate apropia pe Craiova de titlu!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.
Summary
Ascensiunea celui mai important fotbalist din lotul Craiovei!
Article Name
Ascensiunea celui mai important fotbalist din lotul Craiovei!
Description
Universitatea Craiova a devenit dependentă de fotbalistul ce încheia sezonul trecut cu ochii în lacrimi!
Author
Publisher Name
https://3minute.net
Publisher Logo

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0