12.3 C
Craiova
miercuri, septembrie 28, 2022

Craiova, Sub Pământ SRL!

Un nou crater a apărut pe Bulevardul Dacia! 

Craiovenii nu-și mai pot păstra mașina la loc sigur nici măcar în parcare și nu din cauza hoților, ci din cauza străzilor care încep să se surpe. A-ți parca mașina devine o aventură, pentru că te poți trezi cu ea la cinci metri sub pământ.

Aseară, mașina unei femeie de 39 de ani din Bănie aproape că a fost înghițită de gaura formată în asfalt. Pur și simplu, o porțiune de drum, care cuprindea și parcarea pe care se afla mașina acesteia, s-a surpat, formându-se o gaură imensă. Mașina a rămas astfel suspendată timp de câteva ore, scrie reporter24.info,

Echipele de la Compania de Apă Oltenia au ajuns la fața locului pentru a remedia situația, semnalizând corespunzător zona. La rândul lor, polițiștii au fost și ei sesizați cu privire la evenimentul produs.

„În aceasta după-amiaza, polițiști din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că un autoturism a rămas suspendat cu roata stânga față ca urmare a faptului ca o porțiune din locul unde autoturismul era parcat s-a surpat. La fața locului, polițiștii au stabilit că autoturismul în cauză aparține unei femei de 39 de ani din Craiova și ca avariile s-au produs in alta împrejurare decât ca urmare a unui eveniment rutier.

A fost astfel întocmit un proces verbal în baza căruia a fost eliberată o autorizație de reparație”, transmite Poliția Dolj.

Nu este primul exemplu de acest fel din ultima perioadă, străzile din oraș recidivând când vine vorba de surpatul asfaltului. Acum aproximativ două săptămâni, din cauza ploilor torențiale și a inundațiilor, strada Bibescu a cedat, formându-se un crater imens. Autoritățile locale s-au mișcat destul de repede atunci, astfel că nici trei zile, reparațiile au fost făcute, iar strada, reasfaltată.

foto: reporter24.ro

Loading RSS Feed
Powered by Custom News Feed

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

31,155FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă

Latest Articles