fbpx

Așii din mâneca lui Pițurcă: „Ei sunt sarea și piperul”

Victor Pițurcă nu consideră meciul cu CFR Cluj un derby și i-a pregătit câteva surprize lui Dan Petrescu!

Universitatea Craiova va da piept cu CFR Cluj, campioana României, dar Victor Pițurcă nu crede că această partidă va fi un derby. Antrenorul Craiovei va avea doi absenți de marcă sâmbătă. Nicușor Bancu și Elvir Koljic nu vor putea evolua. Bancu este suspendat, iar atacantul bosniac a suferit o accidentare ușoară, dar nu va fi forțat cu CFR.

Mergem cu gândul la victorie. Avem nevoie de 3 puncte. Ne dorim victoria. Ne-am pregătit foarte bine, împreună cu jucătorii pe care i-am avut la dispoziție. Din păcate l-am pierdut pe Koljic, care va lipsi la acest meci. Bancu are cartonașe galbene. Nu trebuie considerat un derby. Ne-am pregătit normal. Întâlnim jucători buni, puternici. Ne-am luat niște măsuri și le vom lua pentru acest joc. Nu este atât de important ca cele din play-off. Contează regia pe care o facem noi, antrenorii, dar și ce fac actorii. Ei sunt sarea și piperul”, a decalrat Pițurcă.

Așii din mâneca lui Victor Pițurcă!

Antrenorul Universității Craiova îl poate surprinde pe Dan Petrescu. În trupa al-albaștrilor revine Cosic, fundașul-mijlocaș, pe care Victor Pițurcă și l-a dorit foarte mult la echipă. În același timp, noua achiziție a oltenilor, Zakaric, poate intra pe teren în meciul cu CFR. Înaintea duelului de sâmbătă, craiovenii s-au antrenat la mare, pentru a schimba mediul, dar și pentru că lui Victor Pițurcă îi place la Constanța.

Sunt apți de joc. Pot să apară. Am vrut să mergem al mare să schimbăm mediul. Mai sunt și alte considerente. E altă atmosferă la Constanța. E o experiență benefică”, a mai spus antrenorul trupei din Bănie.

În 3 minute poți să vezi și: Revolta lui Piturca: „E inadmisibil! Nu știu cine a luat această măsură!”

Portretul celui mai mare artist al Olteniei vis-à-vis de Muzeul de Artă!

Atât avem: un pitic cât o Națională!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0