Atacatorul tinerei din Alba Iulia e un recidivist eliberat în baza legii din închisoare!

O fată de 20 de ani a fost lovită cu brutalitate și prădată de telefonul mobil și portofel. Principalul suspect a fost reținut în această seară.

 

Nicolae Drăgoi este principalul suspect al atacului din scara blocului M3 din Alba Iulia. El a fost identificat și dus la secția de poliție. El nu își recunoaște fapte: „Nu știu despre ce este vorba. Acum sunt adus aici să mi se aducă la cunoștiință să vedem despre ce este vorba”.

 

În vârstă de 33 de ani, Nicolae Drăgoi a fost condamnat anterior pentru tâlhărie şi viol. Ar fi fost dat în urmărire generală, prins şi închis dar în 2017 ar fi făcut cerere de eliberare condiţionată, iar în 2018 a fost eliberat.

 

Aproximativ 11.000 de deţinuţi au fost eliberaţi de la începutul anului până la sfârşitul lunii octombrie, dintre care peste 9.000 în baza Legii nr. 169/2017 privind recursul compensatoriu a anunţat Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP). ”Din unităţile subordonate Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor au fost puse în libertate 11.033 de persoane, 9.039 dintre acestea beneficiind de prevederile Legii 169/2017: 1.374 ca urmare a expirării duratei pedepsei în termen, 7.665 prin admiterea de către instanţele de judecată competente a liberării condiţionate”, a precizat ANP.

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *