12 C
Craiova
duminică, aprilie 21, 2024

„Au fost norocoși că au scăpat cu un punct”

Cu CFR, echipa Craiovei nu ar fi meritat să piardă, cu Dinamo ar fi meritat să câștige.

 

Devis Mangia: „Nu am făcut o primă repriză foarte bună. Primele 30 de minute am avut ceva dificultăți. Am făcut multe erori, am avut și un jucător eliminat. Repriza a doua a fost cea mai bună de până acum, a fost o prestație excelentă. La 0-2 am continuat să jucăm, am fost peste ei. Am egalat, iar la acea minge a lui Gustavo care a fost respinsă peste poartă puteam obține mai mult.

Andrei Burlacu a avut evoluții deosebite. Sunt încântat de modul în care se antrenează, merită să intre pe teren. Trebuie să continue în acest mod pentru a crește”.

Tu stabilești care este cel mai bun liceu din Craiova

Alex Băluță: „A fost un spectacol frumos. Lumea așteaptă de la noi să arătăm așa cum am arătat în cea de-a doua repriză. După acea eliminare am reușit să să strângem rândurile, nu le-am mai dat soluții. În opinia mea au fost norocoși că au scăpat cu un punct.

La pauză am schimbat sistemul, am rămas în atac eu cu Mitriță, fundașii au rămas mult mai înaintați, am reușit să-i surprindem. Dacă ar fi fost 4-3, 5-3 nu s-ar fi supărat mine. Ne bucurăm că am ieșit capul sus.

Zlati mi-a spus că nu a vrut să lovească, au fost amândoi într-un duel, într-o alunecare. Însă arbitrul a văzut sânge și a dat roșu”.

Nu rata! Esti la doua click-uri si o distribuire de un weekend gratuit la Ranca

Sursa foto: Facebook

 

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles