18.9 C
Craiova
vineri, iunie 14, 2024

Au furat karturile de pe velodromul din Craiova

Jaf mare în Parcul Nicolae Romanescu! La ce sumă se ridică prejudiciul de la velodromul din Craiova

Au furat karturile de pe velodromul din Craiova! Fapta a fost comisă de doi minori, în vârstă de 13 ani. Aceștia au ”confiscat” câte un kart pentru fiecare. Polițiștii au deschis dosar penal, una dintre mașinuțe fiind recuperată. 

Ce spun polițiștii despre marele jaf de pe velodromul din Craiova

Duminică seara, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de un bărbat, de 38 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, persoane necunoscute ar fi sustras două karturi electrice dintr-o anexă situată pe velodromul din Parcul Nicolae Romanescu”, potrivit IPJ Dolj.

Prejudiciul cauzat de cei doi răufăcători se ridică la 10.000 de euro. Deocamdată acesta a fost recuperat în procent de 50%.

„Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit că în noaptea de 20/21 mai, persoane necunoscute ar fi pătruns în interiorul anexei, de unde ar fi sustras două carturi electrice, prejudiciul cauzat fiind în valoare de 10.000 de euro.

Un elev oltean și-a dat foc după ce ar fi pierdut la păcănele

Cei doi minori au fost identificați de polițiști

În urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Craiova, ieri, 22 mai, au fost identificaţi doi minori în vârstă de 13 ani, din municipiul Craiova, bănuiți de comiterea furtului, prejudiciul fiind recuperat în proporţie de 50%.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă”, potrivit sursei citate.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles