fbpx
12.3 C
Craiova
duminică, octombrie 17, 2021

AUR vrea să reintroducă armata obligatorie!

„Licee și universități în limba română unde sunt comunități românești. De asemenea, pregătire militară obligatorie”

Copreședintele AUR, George Simion, are planuri mari pentru Români, a spus, vineri seara, la „Marius Tucă Show”, că vrea să introducă armata obligatorie, iar Claudiu Târziu a mai spus că AUR va lupta în Parlament pentru „interesul național”. Întrebați despre proiectele formațiunii politice care țin de identitatea românească și pe care vor să le treacă prin Parlament, în această legislatură, cei doi nu au fost prinși pe picior greșit și au avut răspunsurile la ei.

„Reforma clasei politice e prioritatea zero. Tot răul din societatea românească vine de la o clasă politică incompetentă și coruptă”, a spus Claudiu Târziu.

„Licee și universități în limba română unde sunt comunități românești. De asemenea, pregătire militară obligatorie”, a spus și George Simion.

Claudiu Târziu a mai spus că AUR va lupta în Parlament pentru „interesul național”: „Noi intrăm să ne batem pentru interesul național. Din acest punct de vedere nu aveți a vă aștepta la surprize neplăcute. Ne vom spune punctul de vedere la Cotroceni, Iohannis va rămâne probabil în variantele lui”.

Claudiu Târziu, fost jurnalist şi copreşedinte al AUR, împreună cu liderul George Simion, vor să demitizeze miturile care se coagulează în jurul acestei noi şi surprinzătoare entităţi politice, așa că potrivit unui interviu au detaliat câteva aspecte.

„Ne-am cunoscut pe baricadele aceleiaşi cauze comune, am purtat o discuţie amănunţită în timpul referendumului pt familie. Românii au trădat această cauză. Am făcut campanie cum ne-a dus pe noi capul. În afară de televiziunea dvs n-am fost la nicio altă tv în campania electorală.Ei spun că nu suntem doar legionari, suntem, legionari fascişti, anarhişti, CTP a zis că suntem naţionalişti, ceauşişti. Ne-au acuzat inclusiv că suntem împotriva rockerilor. Nu suntem împotriva rockerilor”, a spus George Simion, conform rtv.ro.

11 tipuri de bărbați pe care trebuie să-i cunoști înainte de căsătorie

Horoscop 13 decembrie 2020: Întâlniri neașteptate de la persoane îndepărtate

UTA – Craiova: primul 11 al lui Papură!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles