fbpx

Autoritatea Electorală Permanentă și-a tras cabină de duş cu cădiță

Autoritatea Electoral Permanentă a cumpărat o „cabină duș Thera 2, profil crom, geam sablat 6 mm, baterie spălător/cadă, cu furtun și telefon duș, rik”, precum și o „cădiță de acril kyros cu sifon și ventil pentru biroul președintelui instituției. A costat 1.521 de lei fără TVA.

Șeful AEP, Florin Mitulețu a explicat că stă la serviciu și câte 24 de ore și că nu se poate prezenta neîngrijit la întâlniri la care reprezintă instituția. De altfel, birourile șefilor de instituții sunt prevăzute de obicei cu o baie privată, în care aceștia pot face și duș, scrie digi24.ro

„Cabinetul președintelui, încă din trecut a fost prevăzut cu instalarea unei cabine de duș în baia președintelui. În perioada asta se desfășoară o etapă de reabilitare a cabinetului la ferestre, podea și la discuțiile pe care le-am avut s-a stabilit să se monteze acea cabină. Am dat OK-ul pentru a fi achiziționată o astfel de cabină, deoarece spațiul era prevăzut pentru așa ceva.

Să știți că eu sunt un om care lucrez până seara târziu și e posibil, așa cum am avut nevoie ca secretar general de cabină de duș pentru că am stat și 24 de ore la serviciu. Sunt convins că și acum va fi momentul să o folosesc ca să pot să merg la o altă instituție îngrijit, să nu fiu neîngrijit când reprezint instituția.

Există orice motivare și motivație, cred eu, ca să existe acea cabină”, a declarat Florin Mitulețu-Buică.

În 3 minute poți să vezi și: Atenție șoferi! Intră în vigoare schimbările la Codul Rutier

 Avocatul Poporului vrea radare fixe între localități

 Senatul a adoptat tacit proiectul prin care cei condamnați penal nu pot fi aleși în funcții publice

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0