12 C
Craiova
duminică, aprilie 21, 2024

Cele mai frumoase trei grădini au fost premiate

Cele mai frumoase trei grădini au fost premiate de autoritățile craiovene! Joi, cele mai frumoase grădini din fața blocurilor amenajate de craioveni au primit vizita autorităților municipale!

Autoritățile craiovene au premiat joi cele mai frumoase si aranjate grădini din fața blocului. Trei grădini au fost la număr, trei premii au fost acordate. Câștigătorii s-au înscris la concursul lansat de Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public și Fondului Locativ (RAADPFL) Craiova, în perioada 23-29 aprilie, și-au mobilizat prietenii și cunoștințele să voteze fotografiile postate pe pagina de facebook a RAADPFL Craiova. Voturile primite i-au clasat pe primele locuri.

Trei grădini au fost premiate

Câștigătorii au primit vizita autorităților locale. Una dintre castigatore, Ileana Moanță, locuiește în Craiova de 10 ani, pensionară fiind după ce o viață întreagă a fost cadru didactic în Caracal. Alt câștigător este Cristian Nicu care a luat decizia, în urmă cu șase ani, să facă ordine în fața blocului. Cea de-a treia câștigătoare este un inginer agronom de meserie, Claudia Borleanu care are grijă de grădina din fața blocului în care locuiește.

Cei trei câștigători au strans cele mai multe voturi la concursul desfășurat pe pagina de facebook a RAADPFL Craiova. . Acestia au primit diplomă pentru cel mai bun gospodar al urbei si un buchet de flori . În urma discuției cu autoritățile locale li se vor mai oferi materiale pentru înfrumusețarea grădinilor.

Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, a fost cel care a înmânat buchetul de flori și diploma, felicitându-i pe cei trei craioveni. Alături de edil, la înmânarea premiilor, a fost si  Delia Ciucă, directorul Direcției Servicii Publice din cadrul Primăriei Craiova și directorul RAADPFL Craiova, Rela Filip, alături de echipa sa.

Fratii criminali din Craiovita si-au primit pedepsele 

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles