12 C
Craiova
duminică, aprilie 21, 2024

Avem o cupa de ridicat deasupra capului!

Un sfert de secol a trecut de la ultimul trofeu adjudecat de Craiova. Cam mult! Este timpul ca oltenii să bifeze Cupa României, numărul 7!

 

Craiova este față în față cu trofeul! 18 ani de la o finală, 25 de la câștigarea Cupei României. Imens pentru o seminție ce mănâncă fotbal pe pâine la micul dejun, prânz și cină. Partida de duminică, de pe Arena Națională, este a unei întregi regiuni, nu doar a celor 11 lei din teren, conduși de tridentul otean Mitriță – Băluță – Bancu.

 

Finala din Capitală nu va fi cel mai ușor meci. Promovată deja în prima ligă, AFC Hermannstadt a dovedit că este o formație solidă. În drumul spre finală a eliminat grupări precum Voluntari, deținătoarea trofeului, FCSB, vicecampioana României și Gaz Metan Mediaș, cu victorii în dubla manșă din semifinale. Alexandru Pelici a creat o formație extrem de puternică, cu o defensivă solidă. Cifrele sunt elocvente: în ultimele 29 de partide, sibienii au primit 5 goluri. Atacanții Bogdan Rusu, 18 goluri în 16 meciuri, și Ștefan Blănaru – 7 goluri în 6 apariții, sunt principalele pericole pentru poarta alb-albaștrilor. Continuarea AICI

 

Este meciul unei generații! Tu de unde ajungi pe Arena Nationala!

 

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles