Avem un scor corect din Europa League. Îl împărtășim cu voi: cotă 32!

Am analizat meciurile din Europa League în profunzime. Și ne-am oprit asupra unuia singur. Vă dăm scor corect.

 

Scor corect la Rijeka – AC Milan 2-3! Acesta este pontul pe care vi-l oferim în seara de Europa League. Nu vă lăsăm cu ochii în soare! Vă spunem imediat și de unde se trage.

Din simetria perfectă a rezultatelor lui AC Milan în grupă. Noi zicem că ea va continua. Astfel, până acum, diavolii italieni au remizat în dublă manșă cu AEK Atena, 0-0 în tur, și-n retur. Pe Austria Viena au bătut-o fix cu același scor: 5-1 și pe San Siro, 5-1 și-n Austria.

Plus o cotă de 2,32 din Europa League

În tur, cu Rijeka, AC Milan a câștigat cu 3-2. Acum se dispută returul în Croația. Cum Milan e sigură de primul loc, iar Rijeka nu mai are nicio șansă la locul 2, rezultă că va fi un meci deschis, cu 5 goluri, și, pentru ca simetria rossonerrilor să se mențină, cu 2-3.

 

Ok, v-ați prins. E de încercat cu bani puțini pentru plăcerea jocului. Dacă nu credeți în simetrii și coincidențe avem și un pont mult mai realist pentru seara asta. Cota 2 va fi formată din două partide

Zlin – Lokomotiv Moscova 2 (1,72)

Basaksehir – Braga W1 (1,35)

Rezultă o cotă de 2,32. Rușii trebuie să bată dacă vor să continue în competiție, iar cehii nu mai au nicio șansă. Totodată, pentru turci e ultima speranță de a merge mai departe, în vreme ce Braga e matematic calificată în optimi.

Tu decizi! Voteaza cea mai frumoasa studenta din Craiova! 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *