fbpx

Averea făcută de Selly în urma clipurilor video de pe YouTube!

 Cine este tânărul Andrei Șelaru și câți bani a reușit să facă din online!

Cu toate că olteanul Selly deține al 11-lea cel mai mare canal de Youtube din țară, acesta refuză să dea informații cu referire la banii pe care i-a câștigat de-a lungul timpului, de când a devenit faimos.

 „Nu consider că e important și trebuie dezvăluit. Fiecare are informația asta și o ține pentru el.”, a menționat acesta.

Prezent într-o emisiune tv în anul 2017, Selly a dezvăluit prezentatorului suma care i-a intrat în cont de pe Youtube în luna respectivă. Astfel că, în doar 28 de zile, în urma a celor aproape 4 milioane de vizualizări adunate de clipurile postate de el, Selly a obținut 824 de dolari.

În prezent, clipurile postate de vlogger în fiecare lună au aproximativ 20 de milioane de vizualizări, de 5 ori mai multe fața de acum 2 ani. Dacă ne raportam la sumele plătite de Youtube la acea vreme pentru afișările monetizate, înseamnă că actualmente, Andrei Șelaru câștigă cel puțin 4.000-4.500 de euro lunar, sumă de bani care se regasește și în estimările site-ului socialblade.com. Veniturile sale ar putea fi mult mai mari, întrucât în ultima vreme, sumele plătite de YouTube vloggerilor români, au crescut în ultimul timp, potrivit stirileprotv.ro

Tânărul a început prin a se filma vorbind despre diferite teme de actualitate pentru tineri în anul 2012. De atunci a crescut de la an la an și a ajuns la cifre impresionante pentru orice internaut cu dorințe de afirmare. Succesul său a fost atât de mare, încât a ajuns în portofoliul agenției Global Influencers, iar în prezent face parte din trupa 5Gand, ale cărei melodii sunt foarte apreciate de noua generație.

sursă foto: dor.ro

În 3 minute poți să citești și:  Drama neştiută a Ancăi Ţurcaşiu! A trecut prin momente îngrozitoare, asemeni regretatei Mădălina Manole

VIDEO: Omul care i-a executat pe soții Ceaușescu: „I-am ajutat sa moară demni!”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Summary
Averea făcută de Selly în urma clipurilor video de pe YouTube!
Article Name
Averea făcută de Selly în urma clipurilor video de pe YouTube!
Description
Cine este tânărul Andrei Șelaru și câți bani a reușit să facă din online!
Author
Publisher Name
https://3minute.net
Publisher Logo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0