BAC 2019! Avem subiectele și baremele la limba română!

Absolvenții de liceu au început astăzi probele la BAC 2019. Ce le-a picat la limba română!

Subiectele de la limba și literatura română la BAC 2019 au fost diferite înfuncție de profilul secției ori liceului absolvit. În consecință, absolvenții liceelor de profil REAL, precum și cei care au terminat licee tehnologice sau vocaționale, cu excepțiacelor pedagocice,au aut de întocmit un eseu referitor la un text poetic ce aparținea unuia dintre autorii George Bacovia ori Lucian Blaga.

BAC 2019! Subiecte și bareme la limba română

Pentru absolvenții liceelor teoretice secție de UMAN ori a celor pedagocice, subiectele de la Bacalaureat, proba de limbă și literatură română, au avut drept temă realizarea unui eseu cu privire la un text poetic ce aparține autorilor Tudor Arghezi ori Ion Barbu.

Probele scrise ale examenului naţional de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2019, au început astăzi, cu examenul de Limba şi literatura română.

Calendar BAC 2019 Sesiunea iunie-iulie 2019 – probe scrise:

1 iulie 2019 Limba și literatura română – proba Ea) – examen scris
2 iulie 2019 Limba și literatura maternă – proba Eb) – examen scris
3 iulie 2019 Proba obligatorie a profilului – proba Ec) – examen scris
Examen la Matematică – pentru absolvenții claselor de liceu cu profil real din filiera teoretică, pentru cei care au terminat filiera tehnologică și pentru absolvenții de la profilul militar și profilul pedagogic – specializarea învățători-educatoare, din filiera vocațională.

BAC 2019. Modele de bareme la limba romana!

Examen la Istorie – pentru absolvenții de la profilul umanist din filiera teoretică și pentru toate profilurile și specializările din filiera vocațională, cu excepția celor de mai sus

4 iulie 2019 Proba la alegere a profilului și specializării – proba Ed) – examen scris.

În 3 minute poți să citeși și: Bacalaureat 2019: Ce li se interzice elevilor!

 Trei zile de vot pentru românii din diaspora

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *