Ia-ți iubita, niște popcorn și o ceașcă cu vin fiert și treci la film!

Dacă nu ți-ai făcut planuri pentru seara de Crăciun și te plictișești, eu zic să te uiți la un film. Ce-ar fi mai potrivit pentru perioada asta decât un film de Crăciun?

 

Știm cu toții că filmele Crăciunului sunt Home Alone, prima parte când numerosul familion McCallister pleacă să-și petreacă sărbătorile la Paris, și-l uită acasă pe micuț. În cea de-a doua parte, Lost in New York, Kevin McCallister revine, însă de această dată are drept teren de joacă tot New York-ul . Mulți dintre noi ne-am regăsit în micuțul Kevin, protagonistul filmelor.

 

Dacă vreți ceva romantic, alegeți Christmas Angel sau Lovely, Still, povestea unui om singuratic. Dacă vreți o comedie alegeți Bad Santa, un delicvent care pozează în Moș Crăciun pentru a jefui magazinele în noaptea de Ajun. Dar totul se termină când apare un copil și îi strică planurile.

 

Ai si-un film romanesc pentru noaptea de Craciun

 

Dacă sunteți fan Ștefan Bănică sau pur și simplu preferați filmele românești, alegeți HO HO HO, ambele părți. În prima parte, Horațiu, un copil de 8 ani care încă mai crede în Moș Crăciun are parte de o zi la mall singur. Aventura începe când acesta se pierde de mama lui. În cea de-a doua parte, Ho Ho Ho 2: Loterie de Familie, Ema, o fetiță sătulă de viața fără bucurii de la orfelinat, găsește un bilet de loterie câștigător. Tocmai când începea să creadă că visele devin realitate, află că biletul poate fi încasat doar în decurs de o săptămână, de către un adult. Și de aici vă las pe voi să descoperiți ce se întâmplă cu micuța Ema.

 

Dacă te regăsești în filmele de mai sus, eu zic să nu le ratezi. Dacă te plictisești în Ajunul Crăciunului, filmele astea merg perfect. Te vor scoate din starea de plictiseală și te vor transpune direct în peisaj. Ia-ți iubita, niște popcorn și o ceașcă cu vin cald și treci în fața televizorului. Alege unul din filmele de mai sus și cu siguranță n-o să uiți Crăciunul ăsta!

Nu rata tortul de Craciun de la Damarin! 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0