22.9 C
Craiova
vineri, august 19, 2022

Baiaram, Cîmpanu și Markovic, în mijlocul unui scandal la naționala U21

O româncă, și ea abuzată de Cîmpanu și Baiaram, vine spășită și își cere scuze”

Trei dintre fotbaliștii pe care Craiova i-a avut la lotul României U21 au ajuns în mijlocul unui scandal după întoarcerea în țară. Aceștia sunt acuzați de o persoană că au avut un comportament lipsit de bun simț și că ar fi abuzat mai mulți oameni în avion.

Lobont la Craiova
Bogdan Lobonţ, favorit să-i ia locul lui Adi Mutu!

„Briliantul” poate fi înlocuit chiar de fostul său coleg de la naționala României! Tricolorii mici au rămas fără selecționer, iar Read more

note Romania- Olanda U21
Notele tricolorilor după România U21 – Olanda U21!

Ce fotbalist a tras echipa după el în primul meci de la EURO și cine nu s-a ridicat la nivelul Read more

„Mergeam agale prin duty free. Deodată foarte multă zarvă, voci din ce în ce mai gălăgioase. La un moment dat, auzim un șir de înjurături. I-am recunoscut pe Markovic, Baiaram și Cîmpanu. Am rămas puțin uimit de comportamentul necivilizat așa că am încercat să mă îndepărtez de ei. După decolarea avionului spitirele s-au mai calmat puțin. Băiatul din fața mea, Cîmpanu, insista să se arunce în scaun necontrolat. Ba îl pălmuia pe cel din dreapta sa, ba pe cel din fața sa. Înjurături adresate colegilor, care le acceptau ca pe niște saluturi. Injurii rasiste la adresa lui Baiaram și Markovic, dar își permit pentru că sunt prieteni. Distracție maximă. Nimeni nu le spune nimic să se calmeze. O însoțitoare de zbor, româncă, care și ea a fost abuzată de Cîmpanu și Baiaram, vine spășită și își cere scuze în numele companiei pentru zborul cu probleme. Atenție! Însoțitoarea de zbor era vizibil afectată de tot și a încercat să îndulcească dimineața. Ieșind din avion, se vedea clar după cantitatea de mizerie lasată în urmă, unde începea și unde se termina delegația României la fotbal U21. M-am mâhnit teribil. Sportul este o extensie a omului, deci trebuie mai întâi să fii om. Oare Messi sau Mbappe la fel se comportă pe avion? Dacă i-ar vedea cineva înjurând ca la ușa cortului, oriunde în spațiul public, ar mai da autografe?”, reclamă o persoană, conform Digi Sport.

Informațiile au ajung la redacția Digi Sport, sub forma unei scrisori, fără dovezi. Totuși, a fost specificat felul în care cei trei erau așezați, detaliu pe care doar o persoană care era de față putea să îl știe. Totodată, și un om care nu ar avea cele mai bune intenții ar putea inventa o astfel de poveste.

Federația a fost pusă la curent cu eventualul incident și păstrează o poziție fermă față de astfel de comportamente:  Am luat act de eventualul incident care ar fi avut loc în avion la revenirea selecționatei U21 la București. Federația Română de Fotbal tratează cu seriozitate aceste incidente și a demarat o anchetă internă. Indiferent de numele jucătorului, în cazul în care comportamentul său a fost unul inadecvat, se va acționa în consecință. Educația este foarte importantă pentru Federația Română de Fotbal și încercăm să evităm astfel de situații. Acesta este și unul dintre motivele pentru care FRF a implementat în octombrie 2019, la toate loturile naționale, programul educațional Football Management Skiils. Obiectivul este construirea noilor generații de tricolori cu jucători mai bine adaptați fotbalului profesionist, capabili să își consolideze stabilitatea financiară, expunerea media adecvată, să aibă un regim nutrițional sănătos, un echilibru mental, un comportament exemplar pe teren și în afara lui și un traseu sportiv în spiritul integrități”, se arată în răspunsul FRF.

foto: UCVOficial/Facebook

Mutu, despre plecarea lui Rădoi de la națională: „El știe mai bine prin câte a trecut”

Cornel Dinu l-a făcut praf pe Rădoi: „O răzbunare de fraier. A speculat munca lui Isăilă”

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

30,825FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă

Latest Articles