fbpx

Tiago Ferreira la FCSB! Bălașa vine în Bănie!

Gigi Becali și Mihai Rotaru au bătut palma. Fundașul portughez este al patrulea jucător care ajunge de la Craiova la FCSB, în ultima perioadă.

Patronul FCSB, Gigi Becali, a anunțat la Digi Sport: “L-am luat pe Tiago Ferreira de la Craiova. Azi l-am luat. M-a sunat aseară pe la 23:00 un prieten de-al lui Rotaru şi mi-a zis ‘Tu vrei să scapi de Bălaşa şi Rotaru de Tiago. Nu vreţi să faceţi schimb?’ Da! Au acceptat şi jucătorii. Nu are drept de joc cu Mlada Boleslav. Dacă e mai rău decât Bălaşa, m-am păcălit eu. Am zis ‘da’ din prima secundă”.

Ambii patroni s-au arătat nemulțumiți de evoluția jucătorilor lor. Astfel, la ultimul meci de campionat, cu Astra Giurgiu, Bălașa a fost schimbat din lojă în minutul 40, după ce a greșit la golul gazdelor. Ferreira a fost spectator la golul victoriei celor de la Hermannstadt, marcat de fundașul Viera. Fundașul portughez doar ce revenise pe teren după o suspendare dictată sezonul trecut pentru o intervenție brutală.

Bălașa este crescut de Gică Hagi. A fost transferat de la o vârstă fragedă la AS Roma, unde a evoluat pentru Primavera, apoi sub formă de împrumut la Crotone și Trapani, fiind repatriat pentru 500.000 euro de Becali.

Ferreira este cel de-al patrulea jucător care pleacă de la Craiova și semnează imediat cu FCSB. Thaer Bawab a deschis drumul alb-albaștrilor spre București, părăsind Bănia cu acordul clubului, care scăpa astfel, în iarna lui 2016, de un salariu peste medie. Un an și jumătate mai târziu, Andrei Vlad era transferat cu 400.000 euro de Becali. Căpitanul Hristo Zlatinski, căruia oltenii îi puseseră clauză „anti-Dinamo”, a ajuns în curtea FCSB.

UEFA a aprins bricheta și ne-a lăsat cu stadionul gol!

Galeria Craiovei în război cu jandarmeria: „Iar jucăm cu Peluza ciuntită!”

Tragere excelentă: oltenii au scăpat de Espayol și Feyenoord!

Craiova a pierdut cu 2-1 meciul cu Hermannstadt.

Într-o cauză similară, Sturm Graz a scăpat cu o amendă de 30.000 euro și 2 meciuri cu terenul suspendat.

În 3 minute poți să citești și: Caz tras la indigo! Știm ce sancțiuni riscă oltenii!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0