18.7 C
Craiova
duminică, octombrie 2, 2022

Balșul va avea semafoare performante

În orașul Balș, pe drumul național DN 65 o să fie instalat un sistem de semaforizare performant, începând din luna august.

Sistemul de semaforizare inteligent va fi instalat în Balș, până în luna august, potrivit unui răspuns al Ministerului Transporturilor la o interpelare a senatorului de Olt, Siminica Mirea.

În vederea fluidizării traficului rutier și sporirea siguranţei rutiere, DRDP Craiova are în derulare un contract de lucrări pentru execuţia unui sistem inteligent de semaforizare la intersecțiile și trecerile de pietoni de pe DN 65, pe raza localității Balș, contract la care a fost emis ordinul de începere a lucrărilor în data de 20 noiembrie 2018. Lucrările la sistemul de semaforizare de pe DN 65, pe raza orașului Balș sunt în desfăşurare și au ca termen estimat de finalizare luna august 2019. Vă mulțumim pentru interesul exprimat și vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru a răspunde solicitărilor dumneavoastră”, este răspunsul primit de senatorul Siminica Mirea, din partea Ministerului Transporturilor.

În 3 minute poți să citești și:  Se schimbă sensurile de circulație în Craiova

Concurs pentru cei mai buni gospodari

Primăria a semnat trei contracte noi de investiții pentru Craiova

 România, la un pas de legalizarea consumului de canabis

Loading RSS Feed
Powered by Custom News Feed

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

31,227FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă

Latest Articles