16.2 C
Craiova
duminică, mai 19, 2024

Băluță i-a dat cu flit lui Becali: „Craiova este tot ce contează!”

Alexandru Baluta a pus capăt telenovelei stârnite de Gigi Becali. Căpitanul Universității Craiova nu ia în calcul o mutare la FCSB!

 

La reunirea echipei, Alexandru Baluta a făcut lumină în privința transferului la FCSB, vehiculat în special, dar mai mult în gol, de Gigi Becali, patronul clubului bucureștean: „Gândul meu este doar la Craiova! N-am avut deloc vacanță anul trecut, dar acum sunt mult mai relaxat, mi-am încărcat bateriile și sunt pregătit să continui campionatul. Tot se aude că plec, că nu plec, dar eu sunt la Universitatea Craiova și asta este tot ce contează. Rămân aici și dacă va veni vreo ofertă din străinătate voi merge acolo”.

 

Căpitanul alb-albaștrilor nu a ascuns că visează la titlul de campion: „Am învățat foarte multe de la mister Mangia și îi mulțumesc. Eu trebuie să continui la fel, să înscriu goluri, să îmi ajut echipa. Îmi doresc să terminăm pe locul 1, avem puterea de a o face pe terenul de joc. În ultimul meci am arătat ceea ce ne doream cu adevărat și am lăsat o impresie frumoasă în fața suporterilor. Avem un lot bun, legat, toți cei care au jucat au demonstrat că merită să îmbrace tricoul Științei. Sunt fericit lângă colegii pe care îi am. Mi-au scris mulți suporteri în această vacanță, fiindcă știam că voi rămâne aici am considerat că nu a trebuit să le răspund, să intru în detalii.”

 

Baluta a condus ofensiva Craiovei în prima parte a sezonului!

 

La mijlocul lunii decembrie, Gigi Becali afirmase: “Eu o să iau un jucător care o să fie decisiv pentru Steaua. Voi o să vedeţi. Nu mai spun cine e. O să iau doi-trei jucători, iar unul dintre ei va fi decisiv. O să aduc din România, nu mă interesează că CFR caută jucători în străinătate. O să vedeți voi. Nu vă spun dacă e străin. E din Țara Olteniei”. Apoi patronul formației bucureștene a zis că e vorba de Băluță și a început să se joace cu cifrele, afirmând că e dispus să plătească 2,5 milioane de euro pe jucătorul Craiovei, dar că i se cer 3 milioane și el atât nu dă.

 

Alexandru Baluta a fost unul dintre cei mai buni alb-albastri în prima parte a campionatului. A marcat 11 goluri pentru olteni în prima parte a sezonului și a furnizat 4 pase decisive.

 

2 milioane de euro este cota lui Alexandru Băluță pe Transfermarkt.de

Citeste si: „Nu avem nevoie de întăriri, dar trebuie să mai lucrăm puțin la atitudine!

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles