fbpx

Baluta, declaratie soc privitoare la transferul la FCSB!

Alexandru Baluta a tremurat în tribună pentru punctele puse în joc în meciul din Groapă. La final a vorbit inclusiv despre un posibil transfer la FCSB.

 

Universitatea Craiova a încheiat nedecis, scor 2-2, partida susținută pe terenul celor de la Dinamo București. Alexandru Băluță, suspendat după cartonașul roșu primit în meciul cu CFR Cluj, a fost în tribunele stadionului din Ștefan cel Mare.

 

Căpitanul Craiovei a comentat astfel evoluția alb-albaștrilor: „Emoții mari, aveam încredere în băieți. La 2-1 am avut penalty, am avut încă o ocazie. E mult mai greu să stai în tribună, voiam să intru în teren. Trebuie să învățăm ceva din acest meci. Trebuie să fim mai concentrați în fața porții. Având în vedere că au avut bara aia pe final, putem spune că rezultatul e echitabil”.

 

Baluta si-a schimbat un pic declaratiile

 

Baluta a dat de înțeles că dacă Becali activează clauza nu ar spune un NU categoric. Întrebat dacă ar accepta oferta FCSB, Băluță a spus: „Nu comentez”. Reporterii au continuat pressing-ul: întrebat dacă valorează 3 milioane de euro, decarul oltenilor a spus: „Bineînțeles!”

 

După partida Mediaș – FCSB 1-2, nemulțumit de evoluția echipei sale, Gigi Becali a afirmat că este dispus să plătească 3 milioane de euro pentru a-l achiziționa pe Alexandru Băluță.

BMC logoBuy me a coffee

Zahar la plic

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0