Băluță: „A fost o aiureală!” Mitriță: „O palmă peste față!”

Atacanții Universității Craiova, Alexandru Baluta și Alexandru Mitrita, au căutat să explice motivele înfrângerii de la Botoșani, terenul blestemat pentru olteni.

 

Prima reacție a căpitanului Alexandru Baluta după eșecul cu 1-0 din Moldova: „O partidă grea, așa cum ne așteptam. Am început meciul foarte slab, chiar dacă vorbisem să avem atitudine bună. Ne-am trezit în cea de-a doua repriză, dar nu am concretizat ocaziile. Ne-am fi dorit să plecăm cu puncte, nu a fost să fie. Nu am fost inspirați în ultimii 30 de metri, ocazii au venit în a doua repriză, după ce a intrat Roman. Dacă ar fi fost mai sigur pe el, să fi atacat acea centrare a mea, altul ar fi fost scorul. Trebuie să muncim, să fim modești, pentru că nu e ușor în Liga 1”.

 

Chiar dacă au resimțit oboseala unei deplasări eșuate, Baluta spune că nu transportul deficitar a cântărit decisiv asupra evoluției echipei: „A fost o aiureală cu deplasarea, dar asta nu scuză cu nimic jocul nostru. Noi vrem să ajungem în play-off, îmi doresc ca și Botoșani să termine în play-off că au demonstrat-o pe teren că merită. Acum vrem doar play-off, apoi vedem dacă putem mai mult”.

 

Mitrița, in consens cu Baluta

 

Alexandru Mitriță a analizat meciul: „Ne doream o victorie. Erau patru meciuri de când nu câștigaserăm la Botoșani și de-asta ne doream victorie. Nu e vorba de oboseală, de la meci la meci încercăm să facem altceva. Astă-seară am pregătit alt stil, nu ne-a ieșit. Avem meci greu la Afumați, trebuie să câștigăm. Apoi cu Viitorul”.

 

Nici Mitriță nu a dat vina pe deplasarea memorabilă: „Nu se pune problema de transport, în prima repriză nu am avut joc bun, în al doilea am avut, dar nu am dat gol. N-am avut controlul jocului, cum se întâmplă de obicei. La fiecare meci ne dorim să marcăm. Acest joc să fie o palmă peste față, să ne revenim”.

FC Botoșani – Universitatea Craiova s-a încheiat 1-0 în etapa 19 a Ligii 1. În urma rezultatului, Craiova rămâne pe locul 3, cu 36 de puncte.

Comentam pe Facebook

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *