16.2 C
Craiova
duminică, mai 19, 2024

Băluță nu vrea să plece de la Craiova! „Va pleca afară la finalul sezonului”

Marcel Popescu spune că nu este îngrijorat și că este convins că Băluță nu ar ajunge să evolueze pentru FCSB, nici dacă ar avea o clauză de doar 100 de euro.

Baluta a devenit un subiect delicat, ce stârnește controverse nu doar între cele două cluburi, Craiova și FCSB, dar și în rândul suporterilor. Marcel Popescu a ținut să clarifice situația căpitanului Universității și a vorbit despre șansele ca olteanul să ajungă sub comanda lui Dică.

„Subiectul Băluță devine banal pentru că Gigi Becali anunță că vine să-l ia pe Băluță, dar lipsesc elemente de bază. Vreau să vă confirm că nu a apărut nici măcar un document pe adresa noastră din partea FCSB că l-ar dori. Această clauză de trei milioane de euro trebuia confirmată de forul de competență. Procedura spune că trebuie să te adresezi Ligii Profesioniste, iar ei nu au făcut-o”, a spus președintele Universității Craiova la Digi Sport.

Baluta este dedicat culorilor alb-albastre!

„Nu merge Băluță la Steaua. Dacă punem clauza de 100 de euro, el zice „nu mă duc la Steaua”. E un jucător care, după Vătăjelu şi Ivan, va pleca afară la finalul sezonului și va fi indiscutabil un jucător al naționalei. Capitalul de iubire pe care îl are Băluță sparge orice clauză de reziliere. N-am nici emoții, nici griji. Credeți că cei de la Barcelona aveau emoții? Nu știau de șase luni ce va urma cu Neymar, nu au fost anunțați?”, a precizat Marcel Popescu.

În schimb, Gigi Becali a replicat: „Să vă zic eu care e treaba cu Băluţă. El zice așa pentru că îi e și frică de olteni. Că dacă știe că nu se poate face transferul, nu riscă nici el să spună că vrea la Steaua”.

Citește și: VIDEO! Nord și Sud, împreună pe „Dinamo”. A ieșit cu scântei! 

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles