16.2 C
Craiova
duminică, mai 19, 2024

Baluta rămâne un vis pentru FCSB „Becali se uită la vitrină și rămâne cu dorința !”

Alexandru Baluta are și clauză morală la Craiova! „Să-l lăsăm pe Gigi să viseze!”

 

Căpitanul Universității Craiova, Alexandru Băluță, este unul dintre fotbaliștii din Liga 1 pe care Gigi Becali îi apreciază foarte mult. Finanțatorul FCSB a declarat în repetate rânduri că și-l dorește pe fotbalistul Craiovei, pentru care a pus pe masă suma de două milioane de euro. Oltenii cer 3 milioane în schimbul căpitanului echipei, astfel că negocierile au intrat în impas.

Oficialii Craiovei nu cred că transferul lui Băluță la FCSB este realizabil. „Becali este obsedat de venirea lui Băluță la Steaua, iar asta înseamnă că jucătorul are într-adevăr valoare. Becali a recunoscut însă că nu poate să-l ia, din moment ce nu vrea să plătească această clauză de reziliere. Bănuiesc că se predă. Din moment ce te lovești de refuzul jucătorului, atunci înseamnă că plătești 3 milioane de euro degeaba. Băluță mai are o clauză morală, pe care o au majoritatea jucătorilor de la Craiova. Să-l lăsăm pe Gigi să viseze! Faptul că vrea la FCSB jucători de la Craiova este problema dânsului. Mulți se uită la vitrină, dar rămân cu dorința”, a declarat Marcel Popescu, la Digi Sport.

 

Nici oficialii FCSB nu cred că transferul lui Baluta este realizabil

 

Cel mai probabil, FCSB nu va avea câștig de cauză pentru transferul lui Baluta, mai ales în această iarnă. Acest lucru a fost confirmat și de președintele de imagine al steliștilor, Helmuth Duckadam. Oficialul roș-albaştrilor e de părere că echipa are nevoie de întăriri pe două posturi în această perioadă de mercato: un atacant şi un fundaș central.

„Nu cred că se poate realiza transferul lui Băluță. Cei de la Craiova pun prea multă pasiune, dar depinde ce vrea jucătorul. Dacă el își dorește la Steaua, e bine. Dar chiar nu cred că se poate transfera. Oricum nu i-ar fi ușor lui Băluță la Steaua. E concurență mare. Îi avem pe Man, Tănase, Coman, Budescu și Teixeira. E greu să te bați cu acești jucători. Personal, cred că Steaua mai are nevoie de un atacant și de un fundaș central. Asta e dorința mea. Dar Dică și domnul Becali decid”, a spus Duckadam la Pro X.

Citește și :  Turneul care a unit Craiova fotbalistică! Catalin Rizan, erou și liant!

 

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles