fbpx

Băluță s-a întors în Bănie: în sezonul viitor va juca pentru campioană!

Alex Băluță a ajuns la Craiova și a fost întâmpinat chiar de Gustavo, colegul alături de care a ridicat Cupa României în tricoul alb-albastru!

Fostul căpitan al Craiova și-a luat o scurtă vacanță meritată și s-a întors în Bănie să-și vadă fiica și soția. Băluță a avut un sezon bun, chiar dacă sub formă de împrumut la Slovan Liberec. În ediția viitoare de campionat, olteanul va evolua pentru campioana Cehiei, Slavia Prag, formație cu care mai are contract până în vara anului 2022.

În acest sezon, Băluță a bifat 25 de meciuri pentru Slovan Liberec în care a reușit să marcheze cinci goluri și să ofere șase pase decisive. Brazilianul Gustavo și-a întâmpinat fostul căpitan la revenirea acasă. Se pare că Alex le-a făcut o vizită foștilor colegi. Mijlocașul nu a vrut să fie repatriat de Craiova, chiar dacă Mihai Rotaru și-a adus înapoi toți fotbaliștii vânduți în ultimii ani, în afara celor mai buni: Mitriță și Băluță. În formația alb-albaștrilor au revenit Andrie Ivan, Acka, Bogdan Vătăjelu, Vlad Screciu și Gustavo.

Băluță are șansa să fie convocat de Mirel Rădoi. Noul selecționer se bazează foarte mult pe fotbaliștii cu meciuri în picioare, iar Alex a fost primul jucător român ce a început meciurile oficiale în pandemia de coronavirus.

În 3 minute poți să vezi și: Avem certitudinea: Universitatea Craiova ia campionatul!

 Totul pentru titlu: vine Tamaș!

 Finala Cupei României nu se mai joacă la Craiova!

 Primul fotbalist din Liga 1 infectat cu COVID-19!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0