18.9 C
Craiova
vineri, iunie 14, 2024

Alex Băluță, de neoprit în Ungaria!

Fostul căpitan al Universității Craiova are cale liberă spre echipa națională!

Alex Băluță și-a găsit, în sfârșit, echipa la care poate să-și arate calitățile. Fotbalistul nu a reușit să se integreze foarte bine la alte formații, după ce Craiova l-a vândut în Cehia, dar după ce a ajuns în Ungaria, olteanul și-a luat tricoul cu numărul 10 și a început să înscrie goluri.

Băluţă a marcat un gol pentru Puskas Akademia FC, victorioasă cu scorul de 3-0 în deplasare cu Budafoki MTE, duminică, în etapa a 22-a a campionatului de fotbal al Ungariei. Mijlocașul a deschis scorul în min. 4, celelalte goluri ale oaspeţilor fiind reuşite de Luciano Slagveer (64) şi Antonio Mance (90+2 – penalty).

Alexandru Băluță are 5 goluri în 19 meciuri oficiale pentru Puskas Akademia în acest sezon și poate ajunge la echipa națională cu ușurință, ținând cont de faptul că Denis Man încă nu s-a integrat la Parma și nu este în cea mai bună formă, iar Ciprian Deac începe să aibă probleme în a juca 90 de minute și la CFR Cluj.

Mihăilă i-a impresionat pe italieni: „Talentul sau poate fi remarcat”

Sorin Cârțu le-a dat o veste extraordinară suporterilor Craiovei: „Posibil când începe play-off-ul să îl avem disponibil ”

Mateiu nu a uitat că Papură a încercat să scape de el!

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles