fbpx

Baluta: „Cred că n-am știut că a început repriza a doua”

Atacantul Universității Craiova, Alex Baluta a vorbit despre rezultatul de egalitate dintre Craiova și Viitorul, dar și despre forma în care se află!

După remiza dintre Universitatea Craiova și Viitorul, Alex Baluta s-a arătat nemulțumit de rezultat. Decarul oltenilor a adus egalarea pentru echipa lui Mangia și și-a trecut în cont dubla după ce marcase și în prima repriză.

„Ne așteptam la o partidă grea pentru că Viitorul joacă un fotbal frumos, au jucat deschis în această seară. Eu nu sunt mulțumit de rezultat. Trebuia să câștigăm cu orice preț acest meci. Am avut mai multe ocazii decât ei în repriza a doua. Cred că noi n-am știut că a început repriza a doua, am făcut prea multe greșeli. Până la urmă trebuie să ne mulțumim și cu acest punct. A fost un spectacol frumos”, a spus Băluță.

Baluta, încrezător înainte de meciul cu CFR Cluj!

Olteanul este sigur că Știința și-a rezervat deja locul 3, după egalul cu Viitorul. Băluță speră totuși la locul doi, mai ales că etapa viitoare Universitatea Craiova are meci pe terenul celor de la CFR Cluj.

„Trebuie să muncim în continuare, să vrem mai mult, să arătăm mai mult. Acum nu ne rămâne decât să ne refacem și să mergem la Cluj și să luăm trei puncte. Știu ceea ce putem. Am încredere în colegii mei și sunt sigur că locul 3 va fi al nostru. De ce nu, putem să trecem și pe locul doi, dar cred că va fi foarte greu”

Citește și: Devis Mangia: „A fost o propagandă foarte bună pentru fotbalul românesc”

BMC logoBuy me a coffee

Zahar la plic

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0