fbpx

Bancu: „Obiectivul principal este să nu primim gol”

Ușor, ușor, Nicușor! Bancu și-a intrat 100% în rolul de fundaș! Fotbalistul a spus ce părere are despre Fortes, dar și care este olteanul pe care îl vrea în primul 11!

Bancu îi laudă pe cei de la CFR Cluj și spune despre ei că sunt principalii favoriți la câștigarea titlului. Fostul mijlocaș din Bănie, actual fundaș și la echipa națională, spune că va trece peste plecarea lui Mitriță și că nu îl interesează un transfer, chiar dacă este căpitan la Craiova, iar căpitanii pleacă.

Ne asteapta un emci foarte greu. Au o echipa foarte buna. Nu mă gâesc la plecare. Sunt concentrat pe campionat. Vreau să câștig un trofeu la final și să discutăm după despre transfer. Ținând cont de plecare celorlalți căpitani, este posibil. Voi trece peste plecarea lui Mitriță. CFR este principala favorită. Nu mă interesează scaunul lui Conceicao. Nu sunt la CFR. Aveam un lot bun și înainte de venirea lui Fortes, acum este și mai bun. Este valoros. Ne dorim maxim de puncte, dar trebuie să nu pierdem, mai ales acasă”, a spus Bancu.

Ușor, ușor, Nicușor! Bancu și-a intrat 100% în rolul de fundaș, dar are și o dorință personală: Încă un oltean în primul 11.

Am rămas singurul oltean din primul 11, dar în lot mai sunt olteni. E Laurentiu Popescu. Poate va fi și el titular, să fim doi. Noi ne propunem să obținem maxim din fiecare meci. Obiectivul principal este să nu primim gol. Ușor, ușor se adună puncte”, a declarat căpitanul alb-albaștrilor.

Citește și: Devis Mangia: „Nu știți ce am făcut la antrenament”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0