fbpx

Bancu: „Am jucat prost, dar e bine că am învins!”

Internaționalul Craiovei a rezumat perfect meciul cu Călărași, la capătul căruia alb-albaștrii și-au atins obiectivul.

 

Bancu a spus: „Ne-am chinuit ceva pentru puncte. S-au apărat bine cei de la Călărași. Dar și dacă am jucat prost, e bine că am luat cele trei puncte. Noi suntem obișnuiți să jucăm fotbal, cu echipe care își doresc și ei asta, cum e Viitorul. Însă când o echipă se apără în 9 oameni e greu să-I deschidem. Chiar dacă nu am făcut o partidă bună, e bine că am luat punctele. Presiunea e mare meci de meci, mai ales când cei din față au luat toate punctele. Îmi pare rău că Mitriță nu va juca la Chiajna, dar am mai jucat fără el, sper să câștigăm acolo. Am luat mulți galben, arbitrul așa a considerat”.

Jucătorul formației oltene a vorbit și despre grupa de calificare la Euro: „Înainte de meci am văzut tragerea la sorți. Spania e favorită, dar ne vom bate cu Suedia fără locul 2. Nu se putea mai rău decât Spania, dar avem șansa noastră să mergem mai departe”.

 

U Craiova a învins cu 1-0 formația Dunărea Călărași, care are 9 meciuri la rând fără victorie. În urma rezultatului, oltenii sunt pe locul 4.  


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0