fbpx

Bancu: „Banderola de la U Craiova arde!”

Noul căpitan al Craiovei, Nicușor Bancu, a explicat cum s-a câștigat meciul cu CFR Cluj. Care a fost principalul atu al oltenilor!

Bancu a rămas marcat de momentul din startul jocului, când Mitrita i-a plasat banderola: „E o onoare pentru mine să port banderola. Sper să ajut echipa să câștige. Banderola de la U Craiova arde, trebuie să dai totul pe teren. Pentru că altfel te pedepsește Dumnezeu și acești suporteri minunați. A fost emoționant pentru mine. Deocamdată vreau să port eu banderola de căpitan, vom vedea ce va fi la vară”.

Bancu spune că echipa se va descurca și fără Mitriță!

Căpitanul oltenilor spune că se poate trece peste pierderea  din această iarnă: „Voi încerca să mă descurc și fără Mitriță. Mihăilă s-a descurcat bine, voi încerca să joc alături de el”. Bancu a explicat care a fost principalul atu al oltenilor: „Ne-am făcut treaba pe fază de apărare. Suntem fericiți că am marcat și nu am primit gol. Am lucrat la antrenament bine, s-a văzut și pe teren. Am reușit să ne impunem astăzi”. Și al doilea atu: „Cu 30.000 de oameni alături a fost fantastic, nu doar pentru Cristea, ci pentru noi toți. Am adus anul trecut Cupă, să vedem ce va fi. Important e să reușim și în meciurile următoare să facem faza defensivă la fel de bine”.

Universitatea Craiova s-a impus cu 2-0 în fața celor de la CFR Cluj, lider al clasamentului, și s-a calificat matematic în play-off.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0