Bancu: „M-a lovit mingea în mână. Mă bucur că nu s-a dat penalty!”

Craiova – Astra 1-0. Trei puncte mari pentru olteni, însă putea fi un singur punct dacă arbitrul Kovacs ar fi acordat penalty la hențul recunoscut de Bancu.

După ultimul fluier, Bancu a fost fair-play și a recunoscut că a făcut henț în careu. „Știam că vor veni să câștige din nou, pentru că au văzut că se poate. Însă am avut o atitudine pozitivă. Mă bucur că Elvir Koljic a marcat, e practic în locul lui Mitriță. Mai avem 9 meciuri, sunt două directe cu CFR Cluj, orice e posibil. M-a lovit mingea în mână, a fost dintr-o jumătate de metru. Mă bucur că Istvan Kovacs nu a dat penalty, iar noi am câștigat. Probabil voi fi selecționat, îmi doresc foarte tare să fiu la națională”, a spus căpitanul oltenilor.

Drăghici, după Craiova – Astra 1-0

Stephane Drăghici: „A fost un meci greu, mă bucur că am fost titular. Am jucat cu ei săptămâna trecută, am văzut ce am greșit, iar acum am remediat. Devis Mangia mi-a zis să joc cu personalitate, cred că am avut-o. Suntem la 4 puncte de CFR, titul se joacă. Voi fi primit plăcut la Sepsi, chiar dacă vin ca adversar”.

Craiova – Astra 1-0, iar oltenii mențin distanța de 4 puncte care o separă de liderul CFR Cluj.

În 3 minute poți să citești și alte știri: Exclusiv: Omul din spatele milioanelor lui Rotaru şi-a dat demisia!

Mangia: „Probabil Barcelona, probabil Manchester City!”

 Craiova – Viitorul, în semifinalele Cupei României! Cand se joaca dubla mansa!

 Mateiu: „Se supără și suporterii o seară, dar își revin!”

Craiova are antrenor dacă pleacă Devis Mangia!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *