16.2 C
Craiova
duminică, mai 19, 2024

Nicușor Bancu: „S-au dus șansele la titlu”

După meciul cu FCSB, fotbalistul Universității Craiova, Nicușor Bancu, a vorbit despre desfășurarea partidei și despre lupta la titlu!

După ce înaintea meciului cu bucureștenii, Bancu promitea că oltenii o să demonstreze că sunt peste formația lui Dică, se pare că imediat după meciul cu FCSB, fotbalistul Universității Craiova și-a schimbat discursul.

Am primit un gol foarte rapid. Am încercat să dăm tot pe teren. Victoria era principalul obiectiv. S-au dus șansele la titlu. Este practic imposibil. Se pare ca noi nu putem să mai câștigăm. În meciul cu Iași trebuie să marcam. Suntem supărați și nu știm ce să facem. M-a surprins că Băluță a fost lăsat pe bancă. Cupa este principalul obiectiv. Eu mă gândesc numai la cupă. Cei de la FCSB au fost mai buni”, a declarat Bancu.

Nicușor Bancu, lăudat de Gică Craioveanu!

La finalul partidei dintre Craiova și FCSB, Gică Craioveanu a vorbit despre jucătorii care au schimbat fața Universității și l-au impresionat.

Băluță și Mateiu au schimbat jocul Craiovei. Mi-a plăcut cel mai mult Bancu. A fost cel mai bun jucător al nostru. Ne-a lipsit ultima pasă și am abuzat de centrări. Nu este un conflict, dar poate mister nu este mulțumit de Băluță la antrenamente. Alex este un jucător important, dar nu a fi un beneficiu dacă ar fi un conflict”, a spus Craioveanu, la Digi Sport.

Sursă foto: ucv1948.ro

Citește și: Nicușor Bancu : “O să le arătăm în meciul de luni că suntem peste ei”

 

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles