fbpx

Bancu se teme de o umilință în Germania: „Mergem acolo și ne dau cu terenul în cap”

U Craiova și Botoșani au remizat, scor 2-2! Oltenii au înscris primele goluri din acest sezon, dar jocul a fost prost pe alocuri!

Chiar dacă au terminat la egalitate cu formația din Botoșani, Bancu și colegii lui au ieșit bine din acest meci, cel puțin așa spune mijlocașul oltenilor.

Per total a fost un scor echitabil. Puteau să ne mai dea ușor două. Nu reușim să ieșim din pasa proasta. Rog publicul să vină la stadion și să ne încurajeze, nu să ne înjure. Mihăilă a fost cel mai bun de pe teren. Mitriță a fost bun și el. S-au văzut din nou niște greșeli personale. Avem încredere în tineri. Sperăm să facem ceva să ieșim din această pasă. Nu ne convine să fim certați de suporteri pe stradă. Anul acesta suntem la pământ”, a declarat Bancu, imediat după partida cu Botoșani.

Bancu se teme de o umilință în Germania!

Craiova este aproape de partida din Europa League, cea în care o să se dueleze cu cei de la Leipzig. Bancu se teme de meciul din Germania, mai ales dacă jocul alb-albaștrilor o să arate la fel ca până acum.

Dacă jucam cu Leipzig așa, mergem acolo și ne dau cu terenul în cap. Mergem să ne jucăm șansa. Anul acesta nu e vorba de pregătire. Suntem bine pregătiți. Sperăm să ne ajute Meza și Fedele să ieșim din acest moment prost

Citește și: Să privim italienește: suntem neînvinși acasă! 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0