Bancu: „Nu au fost discuții dure în vestiar, la pauză!”

Căpitanul Craiovei în victoria de la Turnu Măgurele, Nicușor Bancu, a explicat cum s-a schimbat jocul în actul secund.

 

La finalul meciului, Nicușor Bancu a spus: „Am intrat mai lejer în meci și s-a văzut asta. Nu au fost discuții dure în vestiar, Mister știe să gestioneze astfel de momente. Ne-a explicat unde am greșit și drept dovadă am făcut o repriză secundă foarte bună. Cupa e unul dintre obiectivele noastre. Avem o lună și jumătate de când nu pierdem și iată că suntem în sferturi. Dacă e nevoie de mine eu prefer să joc la fiecare partidă. Mă bucur că am marcat, nu mai dădusem gol de la Voluntari. Mă bucur și pentru Burlacu că a marcat, iar cu reușita lui s-a decis soarta partidei. Avem un lot numeros față de sezonul trecut, mă bucur că s-au făcut transferuri, sper să ne batem pe ambele fronturi și să câștigăm cât mai multe meciuri”.

 

Alexandru Cicâldău a adăugat: ”S-a întâmplat să fim conduși la pauză, am reușit să întoarcem în repriza a doua. Avem un lot numeros, suntem de valori apropiate. Repriza a doua a fost mult mai bună ca prima. Mă bucur că joc din trei în trei zile, pot să duc 90 de minute. M-am bucurat la gol, dar nu prea tare, era normal să câștigăm acest meci. Suntem fericiti că ne-am calificat la Campionatul European de tineret. Îmi fac datoria cât pot la club, iar dacă selecționerul consideră că merit să joc acolo voi da totul”.

 

U Craiova a învins cu 4-1 pe Turnu Măgurele, formație de ligă a treia, și s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României.

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *