Bancu: „O să cumpăr bilete pentru toată peluza”

Nicușor Bancu a vorbit despre partida cu FCSB, despre oferta pe care a lansat-o Gigi Becali, dar și despre incidentele din finalul meciului cu Hermannstadt!

Mijlocașul Universității Craiova, Nicușor Bancu, speră ca oltenii să spargă gheața, dar este reticent în a spune prea multe. Olteanul este conștient că de fiecare dată când au vorbit, craiovenii nu au reușit să se impună. Fotbalistul nu s-a lăsat impresionat nici de oferta lui Gigi Becali.

Ne așteaptă un meci greu. Știm că au pierdut ultimul meci. Sperăm să spargem gheața după 14 ani. Din gură, am fost pregătiți mereu, dar apoi s-a întâmplat altceva. Ne gândi să jucăm bine, să ne face jocul. Nu noi decidem cât valorăm. Noi vrem să dăm totul. Suntem la Craiova și vrem să dăm totul. Num ă așteptam la ofertă. Nu stau să mă gândesc „Doamne, face Becali ofertă”. Sunt mândru de ce am realizat. Cei de la Craiova m-au ajutat, mai ales după accidentare. Ne simțim bine după meciurile naționalei. Ne gândim la meciul de duminică. Trebuie să jucăm bine la echipa de club, pentru ca domnul Contra să ne mai cheme”, a declarat Bancu.

Mijlocașul vrea să se revanșeze în fața suporterilor!

La finalul partidei cu Hermannstadt, Nicușor Bancu a avut o altercație cu un membru al Peluzei Nord. De acolo, mai mulți fani ai Craiovei au început să-l certe pe fotbalist. Acum, olteanul vrea să cumpere bilete pentru întreaga peluză. Meciul va fi ales împreună cu patronul clubului.

Au fost mulți nervi după meciul cu Sibiu. Eu am avut ceva doar cu un suporter. Ne-am împăcat. Eu îi iubesc pe suporteri. O să cumpăr bilete pentru toată peluza. O să stabilesc meciul cu domnul Rotaru. Trebuie să trecem peste”, a completat Bancu.

sursă foto: ucv1948.ro

Citește și: Mitriță: „Becali o să mă rateze de foarte multe ori”

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *