26.7 C
Craiova
luni, mai 16, 2022

Bănia intră în circuitul național de raliuri! Vezi când se vor tura motoarele în Centrul Vechi

- Advertisement -

Autoritățile locale au făcut demersuri pentru includerea orașul în Campionatul Național de Raliuri. Votul din 31 august ar trebui să fie o formalitate.

Punctul 16 de pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local are în vedere proiectul de hotărâre privind aprobarea organizării, în municipiul Craiova, a evenimentului „CRAIOVA SUPER RALLY 2017”.

Demersuri în acest sens sau făcut încă din iulie. Inițiativa a aparținut Federației Naționale de Automobilism. Tentată de configurația străzilor din Centrul Vechi, dar, în primul rând, de pasajul subteran, atractiv pentru o astfel de întrecere.

În iulie, primarul Genoiu spunea: „am înţeles că lucrul care i-a atras pe ei foarte mult la Craiova şi au luat hotărârea să ne propună acest lucru este pasajul subteran. Va fi un concept de raliuri în centrul oraşului pe sistemul Monte Carlo, cu două zile intense de activităţi legate de această competiţie, o paradă a maşinilor, prezentări diverse şi raliul în sine”.

Potrivit proiectului supus dezbaterii consilierilor locali, competiția ar urma să se desfășoare în perioada 15-16 septembrie.

 

Între proiectele ce vor fi supuse votului aleșilor locali se mai numără:

Proiect de hotărâre privind aprobarea organizării, în municipiul Craiova, a evenimentului ce are ca obiect proiecţia filmului de lung metraj „Octav”, în data de 23 septembrie 2017.

Proiect de hotărâre privind închirierea terenului artificial de fotbal şi a terenului natural de fotbal, din incinta Centrului Turistic de Agrement şi Sport, aflat în proprietatea judeţului Dolj şi în administrarea Clubului Sportiv Judeţean Ştiinţa „U” Craiova.

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles