Campioana Doljului vs. Campioana Dâmboviței, în barajul de promovare în C!

Câștigătoarea Ligii Doljului și-a aflat adversarul din barajul de promovare în ultimul eșalon național al fotbalului românesc, adică în Liga a III-a. Reprezentanta Doljului va întâlni campioana din Dâmbovița.

 

Miercuri dimineața, la Casa Fotbalului, a avut loc tragerea la sorți pentru barajul de promovare în Liga a III-a. Campioana Doljului a fost împerecheată cu reprezentanta județului Dâmbovița.

 

În principala ligă din Dolj, U Craiova 1948 este lider detașat. Are 17 victorii din tot atâtea posibile, după prima parte a campionatului, golaveraj 93-14 și firesc maxim de puncte, anume 51.

 

Barajul de promovare se joaca in a doua parte a lunii iunie

 

În Dâmbovița, trei echipe se bat pentru câștigarea întrecerii interne. Este vorba de Recolta Gura Sutii (46 puncte), Gloria Cornești (44) și Unirea Ungureni (40). Primul meci de baraj va fi organizată de formația din Dâmbovița. Principala candidată la câștigarea campionatului din Dâmbovița, chiar a prevăzut pe o pagină de net a localității că va pica împotriva formației din Dolj.

 

Conform regulamentului afișat de frf.ro, „jocurile se desfășoară în sistem eliminatoriu, tur, retur, pe terenul fiecărei echipe. Pentru promovarea în Liga 3, datele de disutate sunt: 16 iunie 2018, ora 18:00, turul și 23 iunie, ora 17:30, returul”.

Stadionul Extensiv rămâne fără chiriaș!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *