fbpx
7.9 C
Craiova
duminică, ianuarie 24, 2021

Barajul Drăgănești-Olt, blocat de deșeuri și PET-uri!

Gunoaie cât cuprinde pe râul Olteț! Poluarea atinge, din nou, un prag critic

- Advertisement -
- Advertisement -

Râul Olteț a fost, din nou, acoperit de gunoaie și PET-uri, dovadă că poluarea este în floare în această perioadă. Marea de deșeuri s-a strâns la gura de vărsate a afluentului, barajul Drăgănești-Olt, blocând-o. Administratorul acumulării Drăgănești, Hidroelectrica SA, spune că va acționa în consecință.

,,Ca in fiecare an, din cauza caderilor de precipitații abundente, in barajul Draganești Olt s-au produs acumulari de deșeuri, materiale vegetale, inclusiv material lemons, materiale aduse de raul Olteț care este afluent al lacului de acumulare Draganesti Olt.
Comisariatul Județean Olt al Garzii Naționale de Mediu s-a autosesizat si a facut verificari in zona menționata constatand acumulari de deșeuri din material plastic (in special PET), materiale vegetale, inclusiv material lemons, pe o suprafața extinsa, in zona ecluzei, zona barajului cat si a frontului de retenție. Administratorul acumularii Draganești, Hidroelectrica SA, a demarat acțiuni de indepartare a materialelor plutitoare. In zilele urmatoare administratorul lacului de acumulare va intocmi un program pentru indepartarea in totalitate a materialelor aduse de viitura.”, scrie Garda de Mediu Olt pe Facebook.

Foto: Garda de Mediu Olt

Când se schimbă antrenorul la U Craiova!

Horoscop 14 ianuarie 2021: Surprize în plan sentimental

Adrian Mititelu, o nouă condamnare! 5 ani cu executare tot pentru evaziune fiscală!

Share and Enjoy !

0Shares
0


0

The following two tabs change content below.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

21,407FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -

Latest Articles

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
0Shares
0