fbpx

Barajul nu se joacă pe „Oblemenco”! Liberalii au înfrânt!

În cadrul ședinței de îndată a Consiliului Local, ce a avut loc luni, s-a decis ca FC U Craiova să nu joace meciul de intrare în C pe stadionul „Ion Oblemenco”. Nu au mai fost scântei, opoziția părăsind sala.

 

Joacă sau nu FC U Craiova pe Oblemenco, aceasta fu întrebarea zilei? Motivând că se încalcă regulamentul de funcționare al Consiliului Local, prin punerea în dezbatere pentru a doua oară, nemodificată, a unei hotărâri, liberalii au părăsit in corpore sala. In corpore, vorba vine, pentru că doi dintre ei – Dan Diaconu și Adriana Ungureanu – nici nu au asistat la ședință. Ceilalți patru rămași: Sirop, Vasile, Câplea și Florescu au amenințat cu o conferință de presă ad-hoc, „în care vom dezvălui multe”. Între timp, consilierii au stabilit că FC U Craiova nu va juca barajul pe Oblemenco.

 

În cadrul conferinței, peneliștii au repetat că s-a încălcat regulamentul de funcționare al Consiliului Local. Au zis că vor analiza dacă se vor adresa instanței pentru încălcarea cu pricina. Întrebați dacă se mai simt victorioși, la fel ca după ședința ordinară, au zis că „da”. Cert e că, deși liberalii sunt victorioși, efectul triumfului lor nu e cel scontat: având în vedere că FC U Craiova nu va juca pe Oblemenco meciul de baraj.

 

ARTICOLUL INTEGRAL IL GASITI AICI


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0