fbpx

Olt: Doi tineri și un minor de 16 ani au bătut un bărbat până l-au omorât

Ce pedeapsă riscă bătăușii care l-au omorât pe bărbat lovindu-l cu pumnii, picioarele şi cu bâtele!

Un bărbat din Slatina a murit după ce a fost bătut cu pumnii, picioarele şi cu bâtele de către trei tineri, printre care era și un minor de 16 ani. Bărbatul nu a putut riposta, fiind luat prin surprindere de acest atac.  După bătaie teribilă, victim a fost abandonată în stradă, scrie libertatea.ro.

Potrivit aceeași surse citate, într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, se pare că pe 9 august, în jurul orei 22, pe fondul consumului de alcool şi al unor discuţii contradictorii purtate de un bărbat de 42 de ani din Slatina, cu trei tineri, cu vârste cuprinse între 16 şi 21 de ani, aceştia l-au atacat cu bâte în timp ce victima se afla în apropierea locuinţei sale.

A doua zi fratele victimei l-a găsit pe bărbat în stare de inconștiență și a anunțat poliția și fost transportată de urgenţă la spital, unde, cu toate îngrijirile acordate, a decedat în cursul zilei de marți.

„Din concluziile preliminare întocmite la data de 12.08.2020 de către medicul legist din cadrul SJML Olt, rezultă că moartea victimei a fost violentă. Ea s-a datorat insuficienţei cardiorespiratorii acute, consecinţa asfixiei mecanice prin sugrumare cu fractura osului hioid şi comă hipoxică prelungită.

Leziunile traumatice s-au putut produce prin lovire cu corp dur, corp dur alungit, compresiune digito-palmară la nivel cervical şi posibil comprimare între planuri dure. Între leziunile traumatice şi deces există legătură de cauzalitate directă necondiţionată. Leziunile s-au putut produce la data de 09.08.2020. Moartea susnumitului datează din 11.08.2020”, se arată într-un comunicat al Parchetului Olt.

Cei trei agresori, doi din Slatina şi unul din Crîmpoia, nu aveau antecedente penale. Aceștia au fost arestați preventive pentru 30 de zile.

Sursa foto: romania-actualitati.ro

În 3 minute poți să vezi și: Poliția din Oltenia în alertă: un minor a dispărut de lângă tatăl său

Un craiovean extrădat în SUA pentru trafic de persoane

Mirko Pigliacelli, portarul ce le-a gâdilat inimile oltenilor!

Revenire importantă printre alb-albaștri: „Va fi la meciul cu Tbilisi”

VIDEO: Tik Tok-uri în mașina de poliție în drum spre secție

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0