12 C
Craiova
duminică, aprilie 21, 2024

Bărbatul din Olt care și-a ucis mama a fost arestat preventiv

Bărbatul de 45 de ani din Brastavățu, județul Olt, care sâmbătă dimineața și-a ucis mama și a înjunghiat o vecină, ulterior încercând să se sinucidă, a fost arestat preventiv!

Un bărbat de 45 de ani din Brastavățu, Olt, Ionel Florica, și-a ucis, sâmbătă dimineață, mama imobilizată într-un scaun cu rotile cu mai multe lovituri de cuțit, după care a incendiat-o dând foc casei. După crimă, a pătruns în locuința unei vecine, pe care a înjunghiat-o grav în spate, rănindu-i toracele inferior. Ulterior, bărbatul a încercat să își ia viața înfigându-și cuțitul în abdomen și în zona gâtului. Femeia înjunghiată a fost transportată la Spitalul Caracal, apoi transferată, în stare critică, la Spitalul Clinic Craiova, în vreme ce criminalul a fost dus la Spitalul Caracal, unde a primit îngrijiri medicale.

Criminalul a fost arestat pentru 30 de zile

Măsura a fost dispusă, duminică, de Tribunalul Olt, la solicitarea procurorilor.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt nr. 198/P/2018. Dispune arestarea preventivă a inculpatului FLORICA IONEL pentru săvârşirea infracţiunilor de omor (victimă Florica Oprica), tentativă de omor calificat (persoane vătămate Saghin Mioara şi Matei Elena), distrugere (persoană vătămată Florica Oprica şi Saghin Mioara) şi violare de domiciliu (persoană vătămată Saghin Mioara)”, se arată în încheierea instanței.

 

Protest la Spitalul din Craiova 

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles