Barbut explica modul in care a ratat cu poarta goala!

Cristi Barbut a marcat un gol, dar a mai avut o șansă uluitoare de a închide partida. La finalul partidei din Ștefan cel Mare, atacantul Craiovei a explicat ce s-a întâmplat.

 

Barbut a avut o ocazie monumentală de a duce scorul la 3-1 și a stabili astfel soarta punctelor. După joc, atacantul bănățean al oltenilor a zis: „Sunt supărat, chiar dacă am marcat. Trebuia să mai marches și atunci când eram cu poarta goală și să închid jocul. A fost o minge respinsă, m-am grăbit”.

 

Bărbuț e conștient că ar fi putut fi eroul jocului: „Dinamo e o echipă bună, într-un derby se echilibrează orice amănunt. Nu ne-am relaxat după ce am marcat. La 2-1 am avut 3 ocazii clare de a face 3-1, dacă marcam măcar una cred că închideam jocul. Noi nu ne gândim la titlu, intrăm pe teren doar să facem puncte”.

 

Barbut, al doilea gol pentru olteni!

 

Golgheter al echipei în stagiul de pregătire, Cristi Barbut a marcat în Ștefan cel Mare al doilea gol oficial pentru gruparea alb-albastră. Universitatea Craiova a remizat 2-2 cu Dinamo, însă punctul e de aur pentru că asigură participarea în play-off.

LIVE TEXT Dinamo – Craiova 2-2

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *