fbpx

Scandal într-un bar: doi olteni și-au împărțit cești de cafea și sticle în cap

Ce măsuri au luat polițiștii cu cei doi scandalagii!

Scandalul a avut loc ieri într-un bar din Motru, între proprietarul barului, un bărbat de 28 de ani, și un băiat de 26 de ani. Potrivit polițiștilor, se pare că tânărul a fost lovit de către patronul localului cu o sticlă în cap.

,,La data de 14 septembrie a.c., polițiști din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au fost sesizați prin apelul 112 de un bărbat, de 38 de ani, din comuna Mătăsari, despre faptul că în incinta barului, pe care îl deține, ar avea loc un scandal.

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un tânăr de 26 de ani, din comuna Mătăsari, ar fi fost lovit de apelant, cu o sticlă în zona capului, în timp ce se aflau în incinta localului administrat de cel din urmă”, conform IPJ Gorj.

Tânărul ar fi distrus un esspresor de cafea, care se afla pe tejgheaua barului şi mânerele de acţionare ale unui dozator de bere, bunuri estimate, de către proprietar, la o valoare de 2.000 euro, iar cel din urmă depunând plângere. Polițiștii i-au reținut pe ambii, pentru 24 de ore, aceștia fiind indroduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

,,Pe parcursul desfășurării cercetărilor administratorul localului public a depus plângere și cu privire la faptul că tânărul, de 26 de ani, ar fi distrus un esspresor de cafea, care se afla pe tejgheaua barului şi mânerele de acţionare ale unui dozator de bere, bunuri estimate, de către proprietar, la o valoare de 2.000 euro.

Prin modul de săvârşire a faptelor, cei doi au creat o stare de temere printre clienţii barului, fiind tulburată ordinea şi liniştea publică, motive pentru care polițiștii au luat măsura reținerii ambilor, pentru 24 de ore, și introducerii lor în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Urmează ca reținuții să fie prezentaţi, astăzi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propuneri corespunzătoare”, potrivit aceeași surse citate.

Foto: arhiva

Jucătorul adus de Pițurcă la Craiova a făcut scandal pe banca de rezerve!

VIDEO: O copilă de 8 ani a fost bătută și umilită de 2 fete când se juca în parc

ZERO la Covid! Prima zi fără vreun pacient pozitiv, în Dolj

Viitorul-Craiova: notele alb-albaștrilor!

Candidatul PSD la Primăria Goiești, Gheorghe Corbeanu: „Voi sprijini mediul de afaceri și voi crea noi locuri de muncă”


Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0