fbpx

Bătaie ca-n ringul de box!„M-am jurat că eu pe tine te calc pe cap!”

Poliţiştii din Olt au întreprins luni cercetări pentru lovire şi alte violenţe în cazul unei adolescente de 13 ani care a fost bătută şi umilită de colege de aceeaşi vârstă. Fetele au filmat momentul în care au bătut-o cu bestialitate şi au umilit-o pe adolescenta căreia i-au reproşat o aşa-zisă trădare.

Filmarea începe cu victima stând jos. Una dintre agresoare îi reproşează o aşa-zisă trădare. Ulterior, în cadru apare o altă tânără care deşi spune că nu mai vrea să o dea în ea, începe să o lovească brutal: „Mă îndepărtez, că iar dau în ea şi nu mai vreau!”, se aude tânăra spunând.

Mila nu a durat mult, pentru că a urmat o ploaie de lovituri. Ba chiar victima a fost târâtă pe asfalt, iar una dintre agresoare i-a pus piciorul pe cap:

„M-am jurat că eu pe tine te calc pe cap! Am călcat-o pe cap, bă?”, le-a întrebat tânăra pe celelate prietene care i-au răspuns afirmativ.

A urmat apoi o serie de palme din parte alteia:

 „Am crezut în tine! Că ai fost prietenă cu mine! De câte ori m-am certat eu cu Delia pentru tine?”, i-a reproşat tânăra de 13 ani victimei sale.

În urma filmării postate pe Internet, poliţiştii din Olt s-au sesizat din oficiu, informează stirileprotv.ro

„La data de 28 octombrie 2019, în urma apariţiei în mediul on-line a unui filmuleţ, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina, Biroul Ordine Publică – Compartiment Proximitate s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de ‘Lovire sau alte violenţe’, faptă care ar fi fost săvârşită la data de 19 septembrie a.c., în municipiul Slatina, strada Prelungirea Tunari. Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că, două minore în vârstă de 13 ani, din municipiul Slatina, ar fi agresat o minoră, tot de 13 ani, în urma unui conflict spontan. Incidentul a fost filmat de o a patra minoră, de 14 ani, care a şi distribuit filmuleţul”, potrivit IPJ Olt.

În 3 minute poți să vezi și: Dăncilă dă marea lovitură înainte să plece! Va ieși un scandal imens

Șoc pe piața muncii! Angajatorii, scutiți de plata concediului medical

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0