fbpx

VIDEO: Bătaie într-un club din Costinești!

Camerele de supraveghere au surprins scandalul: după ce au bătut un tânăr de 21 de ani, agresorii au început să danseze!

Incidentul s-a petrecut în clubul Max Beach din staţiunea Costineşti, în noaptea de 30 iunie/1 iulie între doi clienţi şi un agent de pază al clubului. Potrivit jurnaliştilor de la Replica de Constanţa, în conflict a fost implicat și Cristian Lupu, un luptător de arte marțiale.

Conform sursei citate, Lupu şi un amic de-al său din judeţul Suceava au întrat în conflic cu un agent de pază. Incidentul a luat naștere de la un șervețel de pe bar.

Aflat în timpul serviciului, agentul de pază în vârstă de 21 de ani a fost bătut de cei doi agresori. În videoclipul postat de cei de la Replica de Constanța se vede clar cum tânărul este lovit cu sălbăticie de cei doi bătăuși și cade la pământ, dar cu toate acestea nimeni nu intervine pentru a aplana conflictul. Victima a fost transportată la Spitalul din Mangalia.

Cristian Lupu a fost reţinut,iar poliţia staţiunii Costineşti a deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe si tulburarea ordinii şi liniştii publice, scrie aceeași sursă citată.

În 3 minute poți să vezi și: FOTO: O Jandarmeriță le-a dat plasă braconierilor de pe Jiu!

„Școala din România te pregătește pentru trecut, nu pentru viitor”

Profesorii din Dolj, aproape să distrugă viitorul a doi copii!

Un craiovean a intrat în casa unui bărbat și i-a bătut soția!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0