fbpx

S-a luat la bătaie înainte de Craiova-FCSB!

Fundașul a avut o altercație cu un alt bărbat și sunt șanse foarte mici să evolueze în meciul dintre Universitatea Craiova și FCSB!

Alexandru Stan, fundașul FCSB-ului, a avut o altercație cu un alt bărbat. Incidentul a avut loc într-o benzinărie, după ce persoana respectivă i-ar fi vorbit urât soției fotbalistului. Se pare că nu a fost nevoie de intervenția poliției.

Am avut un incident, dar nu a fost vorba despre a veni poliţia. Eram la o spălătorie, pur şi simplu. Cu soţia mea eram. Un angajat de acolo i-a vorbit urât. Am vorbit la telefon cu patronul de acolo şi i-am spus că nu mi se pare normal. Au fost ceva discuţii, dar după am intrat la film. Da, la spălătoria de la Plaza România. Un angajat s-a luat de soţia mea. (n.r. întrebat dacă au fost violenţe) Da… Dar nu contează asta. S-a întâmplat ceva. Nu am sunat la poliţie. Nu am făcut nimic. Mă pun la mintea tuturor proştilor? Lucrurile au fost la un pas de a degenera. S-a plătit ceva şi nu s-a respectat, a declarat Alexandru Stan pentru prosport.ro

Stan are șanse foarte mici să fie folosit în duelul cu Universitatea Craiova. Chiar patronul echipei a spus că nu se va mai baza pe serviciile fundașului, după ce la FCSB au ajuns Panțîru și Soiledis.

Bravo lui. Așa vorbește un lider și un căpitan de echipă. Foarte bun. Ai valoare la Steaua, rămâi, nu, pleci! Alexandru Stan ce să mai facă acum la Steaua? Au venit Panțîru, Soiledis, ce să mai facă Stan?„, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Foto: ucv1948.ro

În 3 minute poți să vezi și: Craiova dă o nouă lovitură în mercato! Piturca a confirmat: „Ne-am înțeles!”

Craiovean, luat pe bord de un autobuz direct de pe zebră! Reacția autorităților!

 Motivele pentru care FCU Craiova a fost lăsată pe „Oblemenco”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0