fbpx

VIDEO: Puști bătut în parc după ce s-a luat de nevasta altuia!

Întregul scandal a fost filmat! Și-a băgat nasul unde nu trebuia: soțul femeii s-a asigurat că l-a scos!

Un tânăr de 21 de ani, din comuna Brâncoveni, a fost bătut atât de rău de doi slătineni încât a ajuns în spital. Motivul bătăii pare să fie faptul că tânărul s-a luat de soţia unuia dintre bătăuşi.

Pe strada Aleea Lalelelor, din municipiul Slatina, bărbatul de 21 de ani a fost agresat de doi bărbaţi, de 30 şi 47 de ani pe o bancă din fața blocului.  Cei trei sunt vecini, victima locuind cu chirie în zona în care s-a petrecut agresiunea.

„Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin SNUAU 112 despre faptul că pe strada Aleea Lalelelor, din municipiul Slatina, are loc o altercație între trei persoane. Polițiștii din cadrul Poliție municipiului Slatina s-au deplasat de îndată la fața locului, iar în urma verificărilor au stabilit faptul că doi bărbați, de 30 și, respectiv, 47 de ani, ambii din localitate, au aplicat mai multe lovituri unui tânăr, de 21 de ani, din comuna Brancoveni. Tânărul a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Imaginile au fost surprinse de un trecător și se poate observa clar cum tânărului îi sunt aduse reproșuri alături de loviturile de baston. Cei doi agresori s-au ales cu dosar penal.„Polițiștii de investigații criminale continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate starea de fapt, fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de «lovirea sau alte violenţe»”a mai precizat reprezentantul IPJ Olt, potrivit gazetanoua.ro.

Sursa: gazetanoua.ro

În 3 minute poți să vezi și: Se pregătește lovitura verii după Craiova-CFR: transferul lui Mario Balotelli!

Notele alb-albaștrilor după Craiova-CFR Cluj!

Doi minori la un pas de moarte pe străzile Olteniei

Daniela, olteanca de 18 ani, dispărută!

17 tramvaie ucrainene pentru craioveni: 1,7 milioane euro bucata!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0